-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Gecik · Opublikowano
Polecam... stanęli na wysokości zadania. Winnym wątku na tym forum opisałem moje przeżycie z tym sklepem 🙂 -
Przez Gecik · Opublikowano
Sorry że odkopuję stary temat ale chcę opisać swoje doznania z tym sklepem. Ogólnie polecam sklep thc-thc mimo że złożyłem reklamację. Ale do rzeczy.... kupiłem w sklepie thc 20 nasion z czego mi praktycznie większość nie wykiełkowała. Wyczytałam że można u nich złożyć reklamację, więc tak uczyniłem. Napisałem do nich email a w odpowiedzi zapytali mi parę i napisali czy moczyłem nasiona w wodzie. Odpisałem że tak bo jestem uczciwy i faktycznie tak było, swoje nasiona wrzuciłem do szklanki z wodą i czekałem aż utoną. Odpisali mi że mają bardzo świeże nasiona i nie można ich pod żadnym pozorem wrzucać do wody, zalewać mocno wodą itp. bo nic z nich nie będzie. Napisali mi też że aktualnie mają bardzo świeże nasiona z racji legalizacji uprawy w Niemczech i dużej przez to sprzedaży. Mimo mojego błędu z tym moczeniem w wodzie wysłali mi nowe 20 nasion. Które dałem na dwa ręczniki papierowe oraz przykryłem kolejnymi ręcznikami papierowymi i spryskałem je wodą, odstawiając w ciemne i ciepłe 23-24stopni miejsce. PETARDA nastąpiła po 2 dniach pierwsze 15 nasion puściły kiełki a pozostałe 5 po trzech dniach. Tym sposobem 100% wykiełkowało. Tak mają mega świeże nasiona z którymi należy się odpowiednio obchodzić. -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie żeby słoneczko nie świeciło i podgrzewało glebę dając tym samym bodziec dla natury że nadszedł czas pobudki👍 to wszystko by po czasie zgniło 😅 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Mała aktualizacja, podlewanie jak poprzednio z wyłączeniem 1 boostera. Przyszedł mały namiot (myślałem że bd ciut większy ale ok 40x40x120 musi starczyć dla starej lampy), nowa lampa , mikroskop i parę innych gadżetów. Dzisiaj też trochę pracy, ale muszę 4 młode przesadzić i wyśrodkować światło. Później też wrzucę zdjęcia jak wygląda. Miarka z Lidla 5e, rączka od wiertarki 0e , gąbka 0e, krzesło znalezione i mikroskop . Kilka fotek z mikroskopu, fotka mojej produkcji stabilizacyjnego ramienia i póki co niech rosną. -
Przez JuliaCe · Opublikowano
Hej wszystkim! Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z medyczną marihuaną. Długo zmagałam się z depresją, nerwicą i bezsennością, pomoc uzyskałam dopiero w MedCan Clinics, po rzetelnej konsultacji lekarskiej i wykluczeniu przeciwwskazań rozpoczęłam terapię konopną, na razie od najniższych dawek, ale już czuję się lepiej 🙂A jak wyglądało to u Was? Jestem ciekawa...
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts