-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siema wariaty panny zostały dziś zglebowane wjechał traktor i je rozjechał 🤣🤣🤪 Jeszcze sporo do poprawy ale to na dniach się poprawi wiadomo nic nie pękło to najważniejsze lecimy dalej ! Pozdro miałem je podlać wodą z root juice ale mają jeszcze przy sobie wilgotno dlatego odpuściłem a nawet wodę z root juice zrobiłem żeby podlać dopiero jutro/pojutrze podleje o no i jedna wyleciała żeby miejsca sobie nie zabierały docelowo miały być 3 więc są zostały 2 x auto mazar 1x gelato LSD -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@piekarz1910 z tego, co widzę uprawę pociągnąłeś prawidłowo. Rośliny na wegu i fazie flo wyglądają zdrowo. Lampa ma pokrycie 120x120, a boks 100x100 więc też masz jakiś zapas mocy. Linia Plagron, więc mineralna topka, która potrafi wyciągnąć wszystko, co najlepsze z roślin - uprawiam na niej już kilka lat. Powiedz mi, kiedy zrobiłeś ścinkę licząc od kiełków? Bo na moje oko zrobiłeś to mocno za wcześnie. Topy nie zdążyły spuchnąć, ani nabrać masy. To, że liście i kwiaty Ci się oszroniły nie znaczy, że są gotowe do zbiorów. Kwiaty potrafią dojrzewać nawet do 12 tygodni przy sativce. Jeśli lecisz dalej na Plagronie to zamień sobie PK 13/14 na Green Sensation. Preparat drogi, ale nie pożałujesz. Jak masz w planach coś podziałać to śmiało wstawiaj fotorelkę. Poprowadzimy. Edit: Donica ile litrów? Sama długość i szerokość nic nam nie mówi. -
Liście zdrowe. Widać nic im nie brakuje. Tak trzymaj. 💪 -
@ElElDee@Eolenis no i elegancko. Ja uprawiam juz kilka lat, a i tak nie umiem robić LST. Robiłem wszystkie techniki od toppingu po SCROG. Jak dla mnie dobrze Wam poszło. -
Przez Eolenis · Opublikowano
Nie za niskie jeszcze na gięcie? Ładnie wygladaja. 👍 Systrm z planowaniem super😆 To ac infinity? Powodzenia. A juz doczytałem. Spiderfarmer.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts