-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
No byczku, wygląda to bardzo ładnie 🙂 -
Przez kolober · Opublikowano
I po robicie👍😉😁 VID_20250823_175917.mp4 -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Dodatkowo przesyłam trichomy tego co było złamane, bo pod mikroskopem nieruchomo widać bardzo ładnie trichomy bez rozmazywania. On jest jeszcze troszkę niedojrzały, ale to widać bo te co są w środku w krzaki w cieniu są zielone, bo nie trenowałem je. To pokazuje jak ważny jest trening, a dokładnie światło, bo to była gałązka na samym dole i w cieniu innych gałązek. -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Zastanawiam się ile potrzebuje ta niebieska jeszcze czasu żeby być gotowa do ścinki?@Rysiu co sądzisz, bo nie ukrywam że troszkę mnie uczysz i zawsze myślę o Twoich odpowiedziach Ogólnie uciąłem jedną drobną gałązkę boczną, bo widzę że jakiś ślimak po niej chodzik i złamał. Od razu stwierdzę po wysuszeniu czy to jest to czy jednak nie. Dołączam zdjęcia z trichomów z tej niebieskiej i ogólnie nie mam zamiaru jej podlewać już nawozami, bo to tak bezsensu skoro już była płukana czystą wodą przez 2 tygodnie. -
Przez kolober · Opublikowano
Siema👊 dzisiaj przyszła ta lupa do tele i fajna sprawa tylko trzeba wyczuć odległość i dobrze jak jest w miarę równa powierzchnia. Ale też dużo zależy od aparatu w telefonie i od ustawień 👍😅
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts