-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Nastepny up. Dwa podlewania. Najpierw z nawozami. Dołożyłem na razie tylko 1 ml bio bloom 1,3 litra do runnof, czyli weszło gdzieś 1,2 litra . To bylo w środę rano. A dzisiaj rano tylko Acti-Vera w 1,2 l wody na głowę. Stwierdziłem ze będę podlewał na przemian. Mam all mix głowinie wiec łatwo o przedawkowanie. No I obserwacja Główne szczyty juz ładnie sypnęły pistelami. No -
Przez Eolenis · Opublikowano
Jak ciężko pracujesz to tez pozniej zgarbiony chodzisz 😅 Myślę ze w koncu dostały konkretna dawke wody i sie napily po kurek, taki wielki liść jest ciezki dlatego trak troche wisza. Obserwuj. -
Przez ElElDee · Opublikowano
Mimosie już brakuje wody, że tak opadła, czy coś innego jej zaczyna dolegać? Minęło dwa dni od podlania. -
Przez piekarz1910 · Opublikowano
Witam forumowiczow 😁 Posiadam growbox marshydro 100x100x180 Lampa marshydro TSW2000 PLAGRON PK13/14 i ph +/- tej samej firmy PURGRUN odzywki mierniki do wody i nailzacze W ostatnim czasie mialem juz pare krzakow z Auto imperium X ponizej wrzuce pare zdjec i prosze o opinie co bylo dobrze co zle, chce posadzic Future #1 w tym zestawie co mam plus doniczke 30x30 wyjdzie cos z tegov? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siema 16i14 dzień Za 2-3 dni glebujemy panny Wczoraj zwiększyłem moc lampy z 40% na 50 % odległość od szczytów 50cm
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts