-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Mieszkam za granicą ponad 10 lat i teraz do mnie dotarło że dużo przegapiłem tego co dzieje się w PL. Widzę że te apteki to niezłe Polskie coffee shop 😅 nie wiedziałem że jest taki wybór odmian. Ale jak patrzę na ceny, to dla palacza ziółka takie hobby wychodzi dość drogo. Własna uprawa, zwłaszcza w ciepłych krajach wyjdzie o niebo taniej. Podsumowując, to zapomnijcie o legalizacji marii w Polsce bo apteki nigdy nie oddadzą takiego biznesu obywatelowi. -
Przez kolober · Opublikowano
Mata grzewcza nie ogrzeje ci boża i najlepiej jak zrobisz izolację od podłogi styropian 10cm albo chociaż 5cm pod namiot i na to mata to może coś to by dało. Ale maty ogólnie są za słabe do ogrzania boxa i będziesz tracił sos na prąd i same maty a rezultat mierny. -
Przez kolober · Opublikowano
Siema👊 wczoraj po powrocie do domu zrobiłem fryzjera i usunąłem wszystkie odrosty które nie miały prawa bytu. I przez to że zrobiłem dość mocne lst boczne odrosty wystrzeliły do góry co spowodowało żniw 50 różnych szczytow które dały by pełni małych topów a ja tego staram się uniknąć. Dlatego wczoraj doszło do dość mocnej defoljacji/ lolipoping. Teraz w ciągu dwóch -trzech dni rośliny będą lekko zamulone ale za chwilę wystrzelą jak szalone ,dlatego że z 50 odrostów cała energia zostanie przeniesiona na 20 topów a to robi duża różnicę. Poniżej jak zawsze będzie link do filmu. Pozdrawiam VID_20260217_175753.mp4 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Brawo 👏 Będzie grubo ojjj będzie 😁 Już nie mogę się doczekać efektów końcowych 💪😁 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Ojjjj będzie się działo 🙆🫣😁💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-