-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez youngrover · Opublikowano
Update! Dzień 23. Cztery dni temu po update'cie podlałem panienki wodą z bio growem 1,5ml/L i root juicem 4ml/L. Amnesia dostała 900ml a reszta po 300ml. Amnesia fajnie ruszyła, myślę że będzie z nią wszystko git, jednak o resztę się trochę martwie. Czekam na drugą lampe, mam nadzieje, że przyjdzie przed świętami. Zastanawiam się jednak nad tym, żeby sie skupić na tej AA, a resztę potraktować jako doświadczenie, żeby nie zabierać miejsca. Wrzucam też tabelki z warunkami jakby kogoś interesowało 😀 -
Przez Macky · Opublikowano
Z tym nakładaniem wiekowym to pół biedy bo dalej konto zostaje. Z tego co wiem to jak ktoś też zgłasza film to oni też czasem nie zawieszają konta tylko nakładają ograniczenia wiekowe. Tam jest u nich istny matrix i możemy się tylko domyślać czym oni się kierują. Tego nie rozgryziesz. -
Przez kolober · Opublikowano
Nie chodzi o zawieszanie i zgłaszanie kont chodzi o nakładanie przez YT ograniczeń wiekowych bo ten ich cały weryfikator IA jak widzi napis THC albo liścia to już wariuje. -
Przez Macky · Opublikowano
Tak myślałem że pomyślałeś żeby to zrobić. Według mnie nie ma to kompletnie znaczenia. Bo zwróć uwagę że inni lokują w filmikach produkty, opakowania, loga firm itp. i nie są banowani. Kwestia zawieszania kont jest wyłącznie przez zgłaszania filmów przez innych użytkowników zwykle z konkurencji. -
Przez kolober · Opublikowano
Testuje YT i teraz jak nie widzi tego IA to zobacz jakie są wyświetlania np na shortach po 1,2 tysia to taka próba 😉😅
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts