-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Nasiona trzymaj w lodówce, wtedy zachowają świeżość. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 22.. No i poszła gleba.. 😁👊 Położyłem towarzystwo bardziej niż zazwyczaj bo lada dzień przejdą na kwitnienie.. 😉 Miałem trenować 5 szt bo reszta średnio mi do tego pasowała ale ostatecznie poszło 7 a została tylko ta co miała niedobory.. (chyba powoli odżywa) Nie obeszło się bez przygód i klejenia taśmą gałęzi u mojego lidera 🙆😁 Robiłem ją na końcu, najdelikatniej jak uniem a i tak gałązka strzeliła 😅 Kiedyś taśma uratowała mi taką sytuację więc mam nadzieję że i tym razem będzie podobnie, jak nie, trudno, przeżyjemy.. Garść liści z 7 donic ale musiałem odsłonić przyszłe kwiatostany.. Na koniec dostały po 500 ml z Bio Grow oraz Cal Magiem.. i już dzisiaj tam nie zaglądam 🙃 Do jutra powinny się podnieść więc wrzucę fotkę.. Miłego weekendu 👊 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
A i dodam że ten critical (chyba )już ścięty się suszy jutro wrzucę fotki coś tam wyszlo ale i tak jest ok bo ona rosła sowim życiem od początku problemy 😅🤣 Ps.sprzedam boks 80x80x180 plus filrt węglowy 250 zl🙃🙈☺️ -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Widzę że leci kolejny rzut tylko jest już chyba za mało wody, bo nic nie parują ścianki i tak myślę że delikatnie po ściankach polać, bo nawet bag nie otwieram któryś dzień żeby wilgoć nie uciekała
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts