Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Niedobór czy przenawożenie? Co jest grane?

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

@ktostamsobie

Dzieki za rady, chyba spróbuję go przeciąć żyletką, miałem zostawić ale nie daje mi to spokoju hehee warto spróbować. Sznurki już poodcinane :) dam znać jak mi poszło 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
21 hours ago, lolaszek said:

Dla porownania u mnie

PH bazowe wody bez odzywek 6.9-7.3, po podaniu odzywek 5.8-6.5

Odżywek na flo rzecz jasna :) Bo na weg zwiększają chyba lekko jak dobrze pamiętam. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Siemanko, malutka dostała jeść i odżyła już ma się dobrze i idzie do przodu dzięki za rady chociaż nadal nie wim co jej było :-P mam pytanko doświadczeni Growerzy, brzmi następująco:

Niedobór czy przenawożenie?

? 

Pozdrawiam 

IMG_20181211_200727.jpg

IMG_20181211_203613.jpg

IMG_20181211_200750.jpg

IMG_20181211_200806.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie mam metra do ziemi a do wody myślałem że mam jeszcze listki ale się skończyły i nie sprawdziłem wkońcu hehe ale ogarnę to przy następnym podlaniu a metr do ziemi na dniach jak mi się uda 

A może niedobór magnezu? 

Screenshot_2018-12-11-21-06-12-805_com.android.chrome.png

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Pewnie masz rację bo tak sobie myślę że jeżeli nawozy na flo obniżają ph to ja regulując wodę do 6.5 a później dodając nawóz luźno zaniżałem je do conajmniej 5 - 5,5. Niech wyschną i przeleje je porządnie woda z prawidłowym pH pozdro dzięki za pomoc 

Edytowane przez Gość