AgresYa Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Panowie dawno nie sadzilem pomidorkow i wzgledem do poprzednich lat moje krzaczki sa zdecydowanie nizsze niz zwykle, krótka gruba łodyga i bardzo duzo szerokich lisci, czy wszystko jest ok? Dwa krzaczki sa w miare duze, dwa malutkie reszta średnio, spojrzy ktos na foto i oceni Powinienem usunac trochę lisci? A może podnieść lampe? Sadzone 15 września, lampka 600W Cytuj
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Może dlatego że to typowe indiki a wcześniej miałeś z większą ilością procentową genów sativy jednak? Cytuj
AgresYa Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Opublikowano 2 Listopada 2018 Minął miesiąc Pomidory się powyciagaly strasznie, ale nie przeszkadza to za bardzo bo mam mnóstwo odnozek z owocami, na owocach bardzo dużo długich białych włosków, jeszcze nigdy nie widziałem takiej odmiany pomidora, Odzywek daje oporowo, od zakończenia wege tankuje im ci drugie podlanie (flores,pk,boost) te pierwsze już dziś chyba odstawiam Z 10 krzaków jednego musiałem wyyebac bo wyglądal jak salata taki niedorozwój zbędny. Przed ścinka zarzuce jeszcze foty pzdr Cytuj
Pomidorek Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 po prawej stronie masz za mało światła dlatego ci się tak powyciągały, uważaj z nawozami... ale ładne i dobrze że tobie się podobają ^^ wrzuć coś jeszcze przed ścinką Cytuj
Recommended Posts