Corleone Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 bo te balasty jak kupujesz nowe to one na starcie tracą na wartości, nie wspominając już o stratach ze względu że był używany Cytuj
Schabik Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Przepraszam jestem tu nowy chcialwm zapytac jak tutaj wyglada z ta polityka prywatnosci mieszkacie poza Polska ze nie boicie sie o przypal? Prosze o odpowiedz jak to wyglada pozdro Cytuj
Corleone Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 na kogoś innego się zamawia, paczka ze sprawdzeniem zawartości, bądź baczkomat Cytuj
Schabik Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Chodzilo mi o to czy jak wrzuce zdjecia ze swoja uprawa mieszkajac w Polsce to policja ma jakis wglad do moich informacji mail,ip,itp ze w jakis sposob mogliby dotrzec do mnie? Cytuj
Ddkv Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 namiot i zestaw oswietleniowy aktualne? Cytuj
WhiteMen Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2018 temat mozna zamknac wszystko sprzedane dzieki i pozdrawiam Cytuj
Recommended Posts