-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Topów przybywa zarówno niżej jak i wyżej. Jednak te z lewej wciąż rosną już nie tak mocno jak wcześniej ale jednak i piją niemiłosiernie dużo wody. Zastanawiam się czy zrobić wycinkę liści tych "wiatraków"? Bo te kwiatowe są mega malutkie a wiatraki przysłaniają dolne kwiaty, dodatkowo dół jest znów zaciemniony. Te zdjecia bez lampy zrobione dzien przed tymi z lampą 🙂 Te z lampą zaś po sesji zdjęciowej też oberwałem trochę listków ale chyba nie wiele by się zmieniło. Ponado już rącznki zaczynają się kleić po tym jak sie tam pomaca już conieco. #1-2 #2 #3 #4 Dzien wczesniej co wyżej po wyłączeniu światła -
Przez krycha13 · Opublikowano
Tak to teraz wyglada. Dużo liści, uginam w dół ile mogę ale zasłaniają troche. Może coś obciąć? -
Przez KushSensei · Opublikowano
NO faktycznie ta pierwsza jakaś dojrzalsza od reszty znacznie 😛 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Oglądałem coś o tych miernikach na tamtych filmikach ale szczerze mówiąc to nie do końca jeszcze rozumiem. Muszę z filmikiem w ręce zrobić to w praktyce:) Dokładnie o takim zestawie myślę żeby zakupić
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts