Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Jaką odmiane tzw. balkonową wybrać?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, chce spróbować swoich sił i zasadzić jeden krzaczek. Chciałbym to zrobić na balkonie ale nie wiem jaką odmianę wybrać. Chce aby była ona bardzo niska i szybko urosła, nie zależy mi na jakiś super wielkich zbiorach po prostu chciałbym nabrać jakiegoś doświadczenia. Myślałem nad odmianą o nazwie lowridr, a może macie inny pomysł co mógłbym zasadzić ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
O 30.12.2017 o 19:31, Dikson1995 napisał:

Witam, chce spróbować swoich sił i zasadzić jeden krzaczek. Chciałbym to zrobić na balkonie ale nie wiem jaką odmianę wybrać. Chce aby była ona bardzo niska i szybko urosła, nie zależy mi na jakiś super wielkich zbiorach po prostu chciałbym nabrać jakiegoś doświadczenia. Myślałem nad odmianą o nazwie lowridr, a może macie inny pomysł co mógłbym zasadzić ?

Najpierw przygotuj wszystkie potrzebne rzeczy do uprawy, dopiero kup nasiono :) miedzy innymi : donice 7l , nawozy, odpowiednia ziemie, moze jakas oslonke na balkon zeby jej nie bylo widac itp...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+