Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Panel led do 60x60

Gość

Recommended Posts

Opublikowano

Jak masz kase to najlepszy jest spectrolight 130w starter z soczewka 120stopni - 1,5 tys zl. Jesli nie masz kasy to kup mars hydro reflector 48 240w, koszt kolo 500/600zl. Jest keszcze kilka innych dobrych paneli ale jakbym mial wybierac to albo najwyzsza polka, albo najtansza, ktore tez jest dobra, ale technologicznie do tylu.

Opublikowano

Twilight group spide mcob 4 /admin - link wygasł/
Co powiecie o tym? I  jezeli gitara to na jaka powierzchnie wystarczy?

Opublikowano

Widziałem je na targach, ładne i fajne ale ja na ledach się nie znam...

Co do pytania na jaką powierzchnię to w oryginalnym opisie jest wszystko, wynika że to idealny panel na 60x60

20140719093633_23035_grande.jpg?v=147578

Opublikowano

Bedzie ten spider mcob4 lepszy niż ten z  soczewka 130w na tą powierzchnie? Jezeli hps wystarcza na 4 uprawy, to taki ledzik wystarczy na te 25-30 upraw? Wybaczcie napływ pytań, lecz nie chce wtopić ponad tysiaka i sie zawieść :)

Opublikowano

Widziałem kilka upraw na ledach cob, Łowca i kilku innych pokazało fajne growlogi na COB'ach, sam jak miał bym brać ledy to na pewno też z COB.

HPS mówisz o samej żarówce :) Bo np. Zasilacz cyfrowy HPS posłuży na wiele lat, a odbłyśnik biały tylko przecierać z kurzu trzeba :) 

Ja wole HPS'y, sam mam ledy ale tylko na wegetacje.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+