-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Mały Update. Czwarta czyli White Rhino wyleciała z boxa jako prezent bo za dużo miejsca zajmowała i za dużo czasu jej było potrzeba.W miejsce usuniętej wleci BlackBerry Moonrock. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Witamy gorąco w to piękne gorące lato. Warunki są jakie są i jedyne co zostało to nie walka z nimi a dopasowanie się do nich. Temperatura jak marzenie 31° C oraz rH 70% ,CO2 podbite bo 1200 ppm lampy 1000 ppfd,na wiatraki poleciał oprysk z boom boom spray,zupa mix Bactrex, Orgatrex,Bio PK,mycoryza podana wczoraj z rana i jakoś 4 h przed wyłączeniem świateł drugi raz. Fat Bastard dostał dodatkowo dziś sól Epsom bo apetyty na ogromny i widać już lekkie deficyty co nie jest niczym dziwnym na tym etapie i tej żarłoczności. Dwa mixy i Fat Bastard będą dostawać już tylko wodę i raz w tygodniu melasę w ilości 3ml/l. Nie polecam naśladować mojego sposobu odżywiania czy utrzymywania wysokiego rH na tym poziomie, niestety osuszacz pobiłby tylko temperaturę i narobił więcej szkód jak pożytku. W boxie jest mocno wietrznie i mieszaki chodzą na maksa 24h tak samo jak wyciągi po 630 m3 każdy. Dzieczyny puchną i nie okazują babskich humorów pomimo ekstremalnych warunków w boxie. Fat Bastard około 3 tyg jeszcze,mixy od Fast Buds minimum 5 tygodni,White Rhino okazało się mocno sativą więc tygodni może wyjść nawet i 9 jeżeli starczy mi cierpliwości i nie usunę chwasta.Dzis znalazłem swoje pudełko z nasionami, które zaginęło mi gdzieś w kartonach i kolejny grow zrobię jeszcze Auto bo lubię Bud Voyage i ich mocne rośliny. Może kiedyś obdarują mnie pestkami i sprzętem 🤣🤣🤣. -
Przez BekonPL · Opublikowano
Czy ja dobrze widzę ta gorilla rośnie w takiej małej doniczce -
Przez zielony_porucznik · Opublikowano
trochę czasu nic nie Wrzucałem .Gorilla się przewróciła usztywnilem ja drutem ak mialo problemy z pogada bo dużo padalo ale dała rade
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts