-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Szczypiorek · Opublikowano
Siemka Rysiu, dziękuję za przywitanie oraz dobre słowo, doceniam 🙂 Tak, ziemia z marketu Dino, PH na worku 6,4-7. Mierzyłem miernikiem, wyszło 6,6 - więc podłoże luxus. Chętnie bym Wam pokazał jak rosła od A-Z, jednak jak wspomniałem - nie wiem czy będę w stanie pobrać zdjęcia, a usuwam wszystko z telefonu na bieżąco, bo ostrożność, to dla mnie priorytet 🙌 Zadza się, są to zarówki LED i łączny pobór mocy wynosi 105W z czego jedna ma 15W i 1650lm. Chętnie wieczorem zrobię zdjęcie, to pokaże Ci jak to wygląda. Dużo zdrowia ! 🤝☀️ -
Przez Rysiu · Opublikowano
Witamy i zapraszamy 🙂 Jak to wyrosło na marketowej ziemii, to dla mnie jest petarda 🙂 Piękny krzaczor proszę pana. Żyrandoledy to rozumiem, że żarówki led wkręcone w spliter? Ile mocy to pobiera? -
Przez Szczypiorek · Opublikowano
Siemanko załoga ! 🙌 Wbijam do Was, ponieważ nie pasowałem niektórym użytkownikom innego forum, a w szczególności moderatorom, którzy zdecydowanie poczuwają się tak, jakby byli szefami wszystkich szefów, co jest bez kitu żenujące i nie na miejscu. Myślałem, że jest wolność słowa i wyrażanie siebie, to podstawa, ale nie będę mówił, że pada deszcz - gdy ktoś pluje mi w twarz. To wszystko w bardzo dużym skrócie, poniewaz nie chce mi sie marnować czasu i opowiadać wszystkiego po kolei. Mam szczerą nadzieję, że odnajdę się na nowym forum oraz, że będziemy tworzyć fajne, a także wartościowe treści. Jeśli uda mi się pobrać zdjęcia, które wstawiłem na inne forum, chociaż screeny, to edytuje treść wątku, ponieważ mam Bana, a więc może być ciężko. Nasiono : Gelato od TanieSianie, miał być to automat, a wyszło jak wyszło także sporo perypetii na początku. Box : Stara szafka, wymiary w tytule. Oświetlenie : Żyrandoledy w splliterze 7-ramiennym. Ziemia : Kupiona w Dino. Nawozy : Green sensation/PK/Bloom/CalMag/Terra Grow - wszystko od Plagronu. Muszę chwilę posiedzieć na forum, a żeby pochytać funkcje i możliwości. Outdoor również niedawno uskuteczniony, ale to jak pisałem powyżej - muszę połapać co i jak w nowym środowisku, na chwilę szukam tematu jak dodać zdjęcia 😅 Zdjęcie wykonane 3 dni temu - 85 dzień od łebka kwitnie 6 tydzień. -
Przez Patrzyk · Opublikowano
Siemanko! Siewka 1 tydzień. Nie wiem co zrobiłem źle ale może przelanie lub jakiś wirus, może papierosowy. Podlewam wodą z ph 6,6 kranówka. Może ktoś zdiagnozować? Odmiana mazar od Dutch passion -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ładna. Nic, tylko je na dwór wysadzać 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-