-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Autoskunpoczatkujacy8987 · Opublikowano
No to na ten moment zrobilem tak zostawie ja tak do jutra -
Przez kolober · Opublikowano
I te zdiecia wyglądają jak by miała problem z otworzeniem i z rzucaniem Skorupki czy mi się wydaje? -
No tak ale z tą apką też względnie bo one zawyżają i ewentualną jest jeszcze jedna opcja trafił ci się mutant 😅 ale zacze chłopaki mają rację -
Ja na tą chwilę to i nie widzę nic w tych workach i jeżeli będę zakładać co² to na pewno z zamkniętym obiegiem ale każdy ma swoje a twojego sposobu nie neguję. Tylko ja jestem zdania że jak już zabierać się za coś to konkretnie ale to moje podejście tak jak pisalem. A ten sposób w który ty idziesz na pewno też coś da i ja też mam otwarty całą uprawę tylni wywietrzniki i mają świeże powietrze non stop. A wyciąg z filtrem 24/h dlatego żadnych worków nie zakładam bo mija się to z celem jak dla mnie -
No i bubblegum doczekała się ścinki 😎 wyszło z niej 384g mokrego i wcześniej już z niej podebralem 21g ale już po wysuszeniu. I średnio po wysuszeniu odchodzi ⅔ wagi czyli tu wyjdzie 128g ale odjąć łodygi niech będzie 100g plus 21g to 121g z Bubblegum, ale wiadomo po wysuszeniu podam właściwą wagę bo co do trymowania to tu nie ma za bardzo co trymować😎👍😁 No i na balkonie miałem jeszcze jednego Skywalkera to wstawiłem go na chwilę do puki nie zetne dwóch ostatnich 😉 ale tej krzak co wjechał z balkonu to i tak pójdzie na masełko i będą dobre ciastka na święta 😅😁😉 VID_20251017_152746.mp4
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts