Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Medical 49 CBD+

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich. Panowie mam kilka dziewczyn od Vision Seeds i pytanie... Producent napisal że rosną do 80cm max a panny maja już prawie po 2m.

Poza tym krzaczki nie zaczęły jeszcze kwitnąć, zdążą dojść do października? Z góry dziękuje za odp i pozdrawiam.

100_0698.JPG

100_0696.JPG

Opublikowano

Do października na pewno nie, kwitnie 60dni, 8 tyg. Jak zacznie kwitnąć, dolicz 8 tg, i będziesz miał kiedy orientacyjnie będzie, dużo zależy od pogody. Kiedy był wysiany?, ma już preflowery?

Opublikowano

aha, wysiane były jakoś 10 maja, preflowery mają już od dosyć dawna i jeszcze takie pytanko od samego początku nie dawałem żadnych nawozów ani nic sama woda. Wczoraj pierwszy raz podsypałem delikatnie polifoską 8, może są jakieś specyfiki żeby to szybciej ruszyło wszystko? Możesz coś polecić?

Opublikowano

Wiec w jakieś 2-3 tyg powinny ostro ruszyć. Jak na samej wodzie, to nieźle wyglądają, widać żyzna ziemia. Ten nawóz nadaję się na flo, szkoda tylko, że mineralny, biohumusy dużo lepsze :)

Opublikowano

zgadza się ziemia jest dobra pelno wielkich pokrzyw no wiem ze organiczne lepsze tego juz nie mam zamiaru dawać. To jest biohumus na flo? Ja myślałem ze tylko na wega...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+