Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

SPRZEDAM BOX 1x1m 2x hps 400w ,nawozy,wentylatory.MEGA TANIO

Recommended Posts

Gość Fjuczers
Opublikowano

Witam forumowiczów :) Mam na sprzedaz używany sprzęt do hodowli,po bardzo promocyjnych cenach :) niestety wyjeżdzam i nie jestem w stanie zabrac ze sobą swoich gratów.Bardzo zależy mi na czasie,po moim wyjeżdzie nie będzie miał kto się zając sprzedażą tych rzeczy.

Lista rzeczy na sprzedaż z cenami:

-Growbox Hydro Shoot  o wymiarach 1mx1mx2m cena:200zl ( w sklepie prawie 500)

Box używany dokładnie 87 dni,jedyny mankament to kilka dziurek po szpilkach który zrobiłem

w klapie zamykającej boxa (widoczne na jednym ze zdjęc)-nie wpływa to w żaden sposób na funkcjonalnośc.Reszta w stanie bdb.!

-Lampy:2x hps 400 wat tj:żarówki 400w,okablowanie,starter,odbłyśnik,oprawa+rozpraszacz ciepła (dwa gotowe zestawy) jeden zestaw chodził 75 dni x18 h ,drugi 87 dni x18 h obecnie nie używane.Wszystko sprawne w 100% ,prawie jak nowe!. Cena na allegro jednej lampy to ponad 250zł,u mnie cena jednego zestawu to tylko 100zł !

-Wentylatory firmy Blyss:

Pierwszy o mocy 24w i wydajności 292m3/h sprzedam za 50zł

Drugi o mocy 16 i wyajności 180m3/h sprzedam za 30zł

Oba wentylatory używane ok 3. miesiące , mniejszy jest zabrudzony pozostałościami po taśmie  wszystko oczywiście w 100% sprawne :)

-Nawozy:

Canna boost:50% zawartości z 250ml ,termin ważności:16-09-2017 cena:20zł

Canna Pk 13/14  80% zawartości z 250ml ,termin ważności 16-09-2017 cena:25zł

Canna Terra Flores 80% zawartości z 1l,termin ważności 19-11-2017 cena:25zł

Biobizz Root Juice-45% zawartości z 500ml. cena:15zł

Nic nie przelewane ani rozcieńczane

Zapraszam do przeglądania galerii,pytań i składania ofert :) Niedługo wyjeżdzam ile się sprzeda,tyle się sprzeda.Wszystkie wymienione przeze mnie rzeczy kupiłem NOWE i były używane TYLKO przeze mnie PS Jeżeli ktoś wziąłby więcej rzeczy/całośc osprzętu wtedy opuszczę jeszcze ceny :)

Link do galerii ze zdjęciami:

Gość Fjuczers
Opublikowano

Podbijam ) nie bylo mnie przez swieta w domu.Wszystko nadal jest na sprzedaz.Dzieki za wszystkie wiadomosci.Moze uda mi sie dorwac kogos z kontem allegro,wtedy porobie aukcje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam :) widze ,ze ludzi boja mi sie zaufac. Na forum mam konto od 2008 roku ,ale nic nie pisalem bo nie mialem takiej potrzeby-stad taka ilosc postow. Pamietajcie ,moge wyslac paczke ze sprawdzeniem zawartosci, albo wystawic na olx lub podobnym portalu :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+