Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Głosowanie nad ustawą o marihuanie medycznej już w tym tygodniu

Recommended Posts

Opublikowano

Sytuacja w ktorej emocje biora gore nad zdrowym rozsadkiem :Facepalm:  sadzac po wypowiedziach Scooby-Doo ,raczej nie jest on zbyt dojrzalym osobnikiem,skoro zyczy innym osobom zle. ZNAM OSOBY KTORE SPRZEDALY CALY SWOJ MAJTEK,WYJECHALY ZA GRANICE ZEBY ZAPIERDALAC NA LECZENIE SWOICH BLISKICH-KILKU UDALO SIE,INNI POLEGLI,ALE PROBOWALI.BIADOLIC KAZDY POTRAFI.

Opublikowano

Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu ,ze jestes niestabilnym psychicznie czlowiekiem. Przykro mi z powodu choroby ,ale nigdzie nie nazwalem Cie idiota a nic takiego. Niestety niekotrzy nie sa w stanie prowadzic rozmowy bez bluzgania i ublizania innym.Jestes idealnym przykladem dlaczego marihuana nie powinna byc legalna w tym kraju.

Opublikowano

Przynajmniej nikogo nie obrazam i nie zmuszam do popierania swoich przekonan.  Tu masz racje nie obchodzi mnie to sie stania z Toba/Twoimi bliskimi.Wyznaje zasade ,ze trzeba pomagac swojej rodzinie,bliskim.Reszta niech sobie sama radzi."Zycie to nie bajka,nie glaszcze Cie po jajkach"

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+