-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Autoskunpoczatkujacy8987 · Opublikowano
Ale bedzie cos z tego ? Bo jedbak bym chcial do konca ja doprowadzic .. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Nie jest wyciągnieta. Problemem jest spektrum światła które daje lampa. Nie nadaje się ono do roślin marihuany. Przerabiałem kiedyś taką lampę. Też miałem automat i w 3 tygodniu jak zaczął kwitnąć miał 20 cm wysokości. Twoja roślina powinna już mieć drugie piętro liści na tym etapie. Wiem że mówi się by pierwszą uprawę hodować do końca bo to uczy ale w tym przypadku po prostu zmieniłbym lampę i zaczął od nowa. Jest wiele tanich dobrych lamp. Nawet używkę kup na początek za kilka dyszek euro, jakiegoś SF 100 wat. Vivosun czy Mars Hydro. Dużo problemów sobie zaoszczędzisz. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Nie potrzeba żadnego podajnika co2. Box z otwartą wnęką by dostarczać Świerże powietrze nie tracąc na ciśnieniu. Jeden worek co2 za 35 euro ktory utrzymuje co2 na poziomie 1300. Dziękujemy. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Kurde nie pamiętam już od kiedy on pisał dokładnie no nieważne do mnie należała decyzja czy podaje czy nie najbardziej wkurwia mnie to że światło kosztuje , tak to bym to wyjebał zaraz i nowe wsadził 😂 -
Przez kolober · Opublikowano
No nie wiem ile w tym momencie to wróżenie z fusów tak każda blokada każde opóźnienie finalnie ma wpływ na plon tym bardziej u automatów. Ale też nie jest powiedziane że stracisz dużo ale wiem że mechanik powinien dostać w pysk za te numery🤬 ale też zobacz czy on nie napisał ci żeby zacząć podawać to od czwartego tygodnia ale fazy flo. Bo to jeszcze w miarę miało by jakiś sens dlatego że właśnie wtedy zaczyna się zwiększać zapotrzebowanie na fosfor i potas. Ale szczerze z tego co ja wiem to można jakoś je mieszać ale musisz być świadom jak to działa i żeby dobrać odpowiednie dawki. A do tego ja z zasady wiem żeby nie mieszać organiki z mineralnymi bo robi się właśnie bomba nawozowa i pali rośliny. A poza tym możliwe że będzie szkodzić microorganizmą a nie przepalone nawozy zmienia się w dole Mineralne i do tego rozwala ci pH w glebie i po blokuje system korzeniowy i wtedy sobie narobisz lipy. Zostań tylko przy tym Biobizz ewentualnie możesz dodać booster ale do organicznych organiczny😅😉 i na twoim miejscu pojedź na samym biobizz i najpierw naucz się uprawy a później będziesz kombinował jak już wszystko zrozumiesz
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts