Jack Herrer Auto od Bulk Seed Bank +Critical Jack Herrer od Delicious Seeds i El Alquimista Auto od SamSara Seeds
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez krycha13 · Opublikowano
Nie krzycz proszę!😇 Pisałem, że to pierwsza relacja i się gówno znam. 🙄 Chcę się nauczyć a budżet malutki jak widać po warunkach 🙂 Na następną na pewno zainwestuje w te rzeczy ale też będę miał 2 a nie 4 dziewczyny bo jest problem z miejscem. No i siatkę zrobię bo mnie wszyscy tutaj o to opierdzielają 😛 -
Przez krycha13 · Opublikowano
to akurat wiem 😅 zastanawiałem się właśnie czy te pierwsze białe włoski są wyznacznikiem czy te przy szczytach -
Przez mborek · Opublikowano
Witam, chciałbym się z wami podzielić jak można szybko zmienić się w super kochanka. Otóż osobiście miałem problemy z przedwczesnym wytryskiem, potrafiłem dojść ledwo wchodząc do pochwy. Pewnego dnia zapalilem zioło przed stosunkiem i nagle mogłem się kochać przez 30 minut, oczywiście z początku po 10 minutach już czułem że dochodzę ale wystarczyło na 10s zrobić przerwę i znów mogłem, do tego pamiętajcie żeby regularnie głęboko oddychać. Po kilkunastu razach po ziole, przyszło czas na seks ""Na trzeźwo"" i nagle mogłem się kochać przez 30 minut bez niczego. Przedwczesny wytrysk bierze się z nauki ciała do szybkiego wytrysku i trzeba swoje ciało oduczyć tego błahego problemu. Życzę wszystkim powodzenia -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
@Rysiu Mam te 2 nawozy na wzrost. Według instrukcji daje się po 4 ml jednego i drugiego na litr razem. Na kwitnienie mam inne nawozy tej samej firmy -
Przez kolober · Opublikowano
Te lampy spaiderka robią robotę i musisz zobaczyć w instrukcji jaki obszar pokrywa ale z tego co kojarzę to pokrywa 70×70 ale ta Migro to na bank styka. ja lecę na najnowszej wersji spider farmer SE4500W Evo ale ja mam do pokrycia obszar 70×140×200 i w niej suz są inne diody jak w twojej co nie zmienia faktu że spider robi robotę 👍
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts