Jack Herrer Auto od Bulk Seed Bank +Critical Jack Herrer od Delicious Seeds i El Alquimista Auto od SamSara Seeds
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez bobek1 · Opublikowano
Ogolnie spider lepsze jakościowo mam lampę z marsa fc e 800w i spidera se7000 . Spider sztywna rama konstrukcyjnie lepsza -
Przez bobek1 · Opublikowano
Tylko biorąc pod uwagę całość jak nie masz nic to chyba lepiej kupić od producenta raz i masz wszystko Tu masz set pod np kontrolę z tela https://amsterdamgrowsupplier.com/products/spider-farmer-sf1000-evo-grow-kit?variant=49253990039880&country=NL¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&gad_campaignid=23862694314&gclid=CjwKCAjw8uTQBhAdEiwAVvtJyjUGn5hkn0-9eooASZtgoMhvick25G6OT8YKDxoE2jbgQwbYsauAOxoCJREQAvD_BwE https://amsterdamgrowsupplier.com/products/mars-hydro-growers-kit-ts-600?variant=49181742694728&country=NL¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&gad_campaignid=22426360008&gclid=CjwKCAjw8uTQBhAdEiwAVvtJyoI3luM9s_3ADGsmO08MFFf1OkLiIC4lFG6U9buXmgjeHYC8Xd-UxhoCOYUQAvD_BwE -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Ja jestem na tym etapie z jedną swoją panią, ale w sumie nie myślałem o usuwaniu liści 😮 Jutro chyba też fryzjer ją odwiedzi 😄 0,6l dajesz na tym etapie co ile czasu? -
Przez Bartas88 · Opublikowano
A jakiś konkretny producent lub link do Ali byś mógł polecić? Wolę coś sprawdzonego, niż mam strzelać z nadzieją, że trafię 😛 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: dzień 33 ( 0 / 33 ) Dzisiaj dzień przełączenia na 12/12. Od ostatniego udpate'u dwa razy fryzjer, bo wystrzeliły jak wściekłe. Boczne szczyty, które nie rokowały usunięte. Rozpoczęta suplementacja Terra Bloom i Power Buds do Sugar Royal, Pure Zym i Power Roots. Warunki: temp. 27-28st. C, Rh 50% ( przykręcony nawilżacz 5% w dół ), lampa podkręcona do 200W. Liściochy aż się modlą do światła. 😍
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts