GrowLike! Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Witam! stoję przed wyborem nowych nawozów wcześniej miałem tri pack biobizz ale średnio jestem zadowolony czy możecie mi coś polecić również bio ale i z łatwą aplikacją gdyż np biotabs przeraża mnie ilością czynności jakie trzeba wykonać! coś prostszego i w miarę taniego?
Lazania Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Biotabsy są najlepsze dla leniwych. Prawie nic nie robbisz
GrowLike! Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 niby tak... ale cena odstrasza.... no nic... pozostaje przy biobizzz....
max.kolonko Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 W BioTabs robota jest tylko na początku, przy sporządzaniu mieszanki glebowej. Później praktycznie cały czas lejesz kranówę więc lepszej opcji nie ma jeśli jesteś leniwy. Tu masz w tej chwili najtaniej: Nawozy bio tabs zestaw startowy, koszt około 149 PLN. Optymalnie wystarczy na 5 panien. A jak chcesz iść dalej to w połączeniu z AutoPot robi magię
Lazania Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Ja kupowałem za ok 120 startowy na początku roku. Tylko woda idzie a po 35 dniach raz nawóz, w razie braków podlewać z nawozem raz i znowu woda. Odpada mierzenie pH/EC, co za tym idzie koszt sond, czy innych przyborów do tego. Ja polecam Biotabsy jak najbardziej. Na outdoorze grilla Tabs mi się sprawdził tez bardo dobrze.
Recommended Posts