Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Czy jest jeszcze szansa ?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam. Jestem bardzo zaniepokojony tym, jak rozwija się moja roślinka. Od początku były z nią problemy, bo się przewracała, więc przywiązałem ją do patyka, aby stała prosto. Po kilku dniach dało to to, że stała samodzielnie, ale pojawił się kolejny problem, a mianowicie opadające liście. Nic z tym nie robiłem, ponieważ myślałem że jakoś sobie z tym poradzi, i wyjechałem na weekend. Po weekendzie zastałem taki obraz ( zdjęcia w załącznikach ) Moje pytanie brzmi, czy mogę coś z tym jeszcze zrobić, czy niestety już za późno ? Proszę o pomoc.

post-42830-0-44105100-1435837303_thumb.j

post-42830-0-68897800-1435837313_thumb.j

post-42830-0-25223600-1435837338_thumb.j

Opublikowano

Jaka wilgotność to szczerze nie mam pojęcia, ale pozostałe rosną centralnie obok tej której są zdjęcia, i wszystko z nimi okej a wszystko podlewam odstaną wodą z planton k

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę że planton nie jest z wyższej półki, ale chyba lepiej z plantonem niż na "sucho " a co do specyfiku którego nazwę napisałeś możesz podać jej pełna nazwę? Bo nie wiem co to jest...

Opublikowano

To zaczyna być żałosne....coraz więcej takich panów na tym forum się trafia....

Ja napisze przewrotnie.

JAK SIĘ WAM NYGUSY NIE CHCE SZUKAĆ INFO TO PO CO SIĘ WOGÓLE ZA UPRAWE BIERZECIE !

Sorry Pany , ale już nie mogę zdzierżyć takich...akcji.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+