-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siema. Panny mają pieniędzy 21 a 18 dni. Dziś wylądowały na podstawki po tym jak już ziemia lekko przeschła i korzenie odpoczęły. Ziemiórek nie widziałem żadnych podczas podnoszenia worków co napawa optymizmem i najwyraźniej nicienie zrobiły swoje. Cała szóstka zaczyna odbijać prawidłowo i za dwa dni zapodam ostatni raz BoomBoom Spray do czasu kwitnięcia. Tabsy planuje wciskać jak kwiaty zaczną się już właściwie formować żeby nie dowalić im azotem za wcześnie. Wczoraj wjechały klipsy a co niektóre gałęzie zostały przyłapane hakami. Miało nie być treningu ale nie mogłem się oprzeć pokusie i zobaczymy co z tego wyjdzie. -
Jest co palić w czasie aż kolejny grow dobiegnie końca. Fast Buds miał potencjał ale z mojej winy go nie wykorzystał i mówię o Guava jak i Gorilla Cookies. Fat bastard najcięższy ale do wyniku wagowego, który siedział w potencjale zabrakło mu około 150 g. Wszystkie topy po selekcji lądują sobie do worków terpenlock a na czas curringu odłożone jest po 50 g z każdej żeby nie otwierać worków i nie wymieniać powietrza bo od tego jest membrana. Grow log uważam za zakończony. Z fartem i uciekam do kolejnej przygody. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
No panie moje gratki 😉👊👍 -
Przez stix33 · Opublikowano
Zwiększyłem dawkę nawozów tak jak pisałem do 5ml/1l wody może to uratuje te liście. Mam mały dylemat bo w donicach jest problem z liśćmi a ten w gruncie ma się świetnie, nic mu nie jest żadnego żółtego listka nawet. Ogólnie pierwszy raz sadze w donicach zawsze był tylko grunt i może za mało doświadczony jestem w tym temacie bo nie mam pojęcia co robię źle ale na pewno ich nie przelewem lecą fotki -
Siema. Dziś suszarka została opróżniona. Guava -187g Gorilla Cookies- 232g Fat bastard -346g Teraz jakieś 4 godziny usuwania małych cukrów ale już bez wagi bo tam niewiele co odpadnie. Nie cuduje ze zdjęciami żeby wybrać i pokazać te najlepsze a pokazuje jak jest. Czy wynik dobry? Mnie zadowala i spelnia moje oczekiwania.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts