-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
😭😭 Wyciolem posprawdzałem, Kurde trzymajcie kciuki żeby się nie rozlazło. A to wszystko przez jebany listek co pod łodygą się schował i nie uprzatnołem, na reszcie nic nie widać na razie. -
Ale w sumie to jest od strony szyby a ma do podłogi cała zewnętrzna ścianę prawie przeszkloną, więc maja tam na pewno Tam na pewno zimniej, czujnik mam na środku żeby była mniej więcej średnia temperatura mierzona do huba. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo420👊 No i stało się 😅 przelałem roślinki na całe szczęście trzy w niewielkim stopniu i już stają na nogi ale Blue Cookies poszła do śmietnika. Ona była przelana jakiś tydzień i jeszcze zajęło by jej że trzy dni dojścia do siebie. A tak duża strata czasowa przy autosach nie wróży nic dobrego. Ale teraz obrałem sobie za punkt honoru żeby tą low AK47 którą wstawiłem do wykiełkowania poprowadzę bezbłędnie od początku do końca. Ale już po swojemu z przesadzaniem i tak dalej i wiem zaraz będziecie pisać że auto się nie przesadza 😅😉 Ale to się tyczy też topowania i tak dalej a ludzie jednak to robią. I mało tego jeżeli przesadzasz roślinkę delikatnie to praktycznie ona tego nie odczuje i podkreślam prawie!!! Co z resztą wam pokażę w trakcie tej reakcji 😅😉 -
Czasami nie zadanie🙈 -
Długo mnie nie ma w domu bo wyjeżdżam o 5 a wracam o 19 Zadanie trochę za nisko w dzień ale tragedii nie ma
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts