Macky Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Widać że miejsca potrzebują, kombinuj z warunkami na większy box.
Miś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Niestety to nie do końca zależy ode mnie. Btw w tym tyg planty dostaną żarówke UVB, więc powinny się troche bardziej oszronić :-)
Miś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Califfornia Orange Bud się określił, dobrze mi się ostatnio wydawało, że widziałem pistla Lavender w najbliższym czasie wyleci z boxa. Pyłek zbiore, przyda się
Macky Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wiadomo trzeba sobie radzić, ważniejsze jest doświadczenie w takich projektach niż zbiór, fajnie Ci to idzie
Miś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzień 74 Przyszła żarówka . Wczoraj świeciła 15min, dzisiaj godzine, zobaczymy w najblizszym czasie ,jak wpłynie na planty. AK Przycinany Ak Red Dwarf 1 Red Dwarf 2 Onyx Amnezja, troche pousychana, ale za niedługo zetne pare krzaków, to się zrobi troche miejsca i ją przy okazji przesadze do większej doniczki, z COB'em zrobie to samo, i przełącze spowrotem na weg, żeby się rozrosły. California Orange Bud Lavender
BA+ON Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ten cob to jakby wgl nie wskoczyl na flo
Miś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzień 78 Onyx został dzisiaj ścięty, pewnie z 1g z niego będzie Do tygodnia zetne 2 Red Dwarfy, bo musze zrobić miejsce dla Amnezji i COB'a.Przesadze je do większych doniczek, i przełącze spowrotem na 18/6 Dwarfy Żarówka UV jest narazie odpalona 2h przed wyłączeniem światła, i 2 przed włączeniem, czyli świeci 4h dziennie 1
Macky Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Na jednego czyściocha starczy Gratuluje ścinki
Czcz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 zajebiste te miniatury. szacunek że ogarnąłeś to wszystko na takiej małej powierzchni. 500
Recommended Posts