-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Pan Ogrodnik · Opublikowano
W Polsce każdy "orze jak może" -
Przez Jeb z Dzidy · Opublikowano
Nie boi się albo jest taka durna. -
Przez Macky · Opublikowano
Człowiek martwi się że będzie przypał przy uprawie kilku krzaczków na własny użytek a inni na żywca sprzedają marihuanę ogłaszając się w internecie 🤑 Ta teraźniejsza młodzież niczego się nie boi. -
Przez CannaFans · Opublikowano
A te aukcje allegro i olx z ziołem widziałam, myślałem że sprzedają tam przemysłówkę cbd co wcale nie kopie. Na facebooku działa to trochę inaczej, ogłaszają się osoby z danego miasta że można się gdzieś umówić i odebrać osobiście. Takie lokalne ogłoszenia sprzedawców maryśki. Mniejsze ryzyko że ktoś ci wyśle przemysłówkę zamiast prawdziwej marihuany. Chociaż z drugiej strony jak ci ktoś da do ręki to też nie wiesz co w worze jest. Ja bez degustacji nawet na miejscu bym nie kupił. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Znajomy w zeszłym roku kupował z allegro. A w zasadzie jego sąsiad. Jakieś moon rocks, czy coś takiego. Pokazywał mi aukcje. Pisało chyba, że medyczna cbd bez thc. A może i nawet takiego opisu nie było. W komentarzach ludzie pisali, że dobrze klepie, super towar itp. Mówię mu, że nie możliwe żeby to było normalne zioło. Że na bank coś medycznego. Ten jego sąsiad to zamówił i zjarali się strasznie. Mówił, że normalne zioło. Aukcja szybko zniknęła, ale po dwóch dniach pojawiła się pod innym nickiem. Zastanawiam się do dzisiaj, jak do tego allegro podchodziło. I że ktoś się nie bał czegoś takiego przez allegro sprzedawać 🙂
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts