kogut92 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Na pleśn polecam Miedzian 50 WP. Ja już zapobiegawczo opryskałem panny w połączeniu ze Score 250 EC. Tez na choroby grzybowe środek i w połączniu dają rade
Bebook Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 bardzo ladnie wyrosly Ci afki Dobre geny, dobra reka. Fajnie tez ukryty spocik, wkopane doniczki.
uciulanygiecik Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 znam wlasciciela pola i dyskrtenie go wypytałem jak to z tymi opryskami jest a co do drutu to nie ma szans żeby znalazł się tam ktoś poza mna, teraz chwasty i pokrzywy wokół maja ok 2.5 m. sam się już teraz gubie jak tam ide
Gość Hektor Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Fajnie to wygląda Jak oceniasz uprawkę w kukurydzy ? jak na afy idealne miejsce nie powiem że nie hehe powodzenia życzę Ci zeby nikt tam nie wlazł nie proszony..
Bebook Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 to co ze lisciaste topki jak taki listek klepie jak rasowy topek. A patrz ile szronu Dlatego waga z afow zawsze jest dobra bedziesz mial co do gara wlozyc. A ze lisciaste, no trudno, takie sa afy zwlaszcza jak sie ten gen w nich przebija lowrydera
BA+ON Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ha no to mamy chet podobnie.. zle nie jest uciulany trzeba sie liczyc z tym ze af takie sie zrobia. jak tam plesnia? ja juz po scince af moich jestem bo plesnia wlasnie zaczela atakowac(minimalnie), a afek raczej kanapowych nie chcem pozdro
uciulanygiecik Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 siemanderko, uprzejmie informuje ze moje planciki wczoraj zakonczyly swój zywot. oczywiście przedwcześnie bo jak zwykle pleśniak wszedł i plony mi zezarl trochę no ale trudno. trochę się wczoraj zbratałem z natura bo postanowiłem trymowac w terenie i cala misja zajela mi ponad 5 godzin, wliczajac 20 km rowerem w ta i spowrotem. takze mila niedziela planciki troche podbudowaly topki, ale niestety i tak mocno liściaste wyszly. za to lepiłapki z nich straszne wyciagajac je z donic odkryłem ze w jednej z nich mrowki urzadzily sobie gniazdo i stwierdam ze nie miał to zadnego zlego wpływu na planty bo był to jeden z ladniejszych krzaczkow. plac boju z plonami wczoraj od 17 do dziś do godz 8 rano musiały się suszyc w takich warunkach, dziś już wyladowaly na zaprzyjaźnionym strychu. troche tego będzie, stawiam na ok 100 g. plus dużo lisci na ciastka w czarnym worku sa topki które poodpadaly przy trymowaniu się wysuszy to napisze ile wyszlo. i foty ciastek wrzuce tymczasem elo elo 5 2 0 3
cheton Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 dubselekta ---> "wczoraj od 17 do dziś do godz 8 rano musiały się suszyc w takich warunkach, dziś już wyladowaly na zaprzyjaźnionym strychu" Fajnie uciulany, popalisz sobie cosik.Ciekawe jak z moca bedzie.
dub Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 o kurka teraz widze nie za szeroko ale widze
Bebook Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no jajcarsko to wyglada na tych gałeziach Za to bardzo ladnie porosly automaciki
Recommended Posts