-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A do tego masz problem z wyciąganiem się roślin a wydaje mi się że uprawiasz odmiany z przewagą shativy a i w z natury mają tendencję do rozciągania się A do tego jeszcze widać że liście się modlą tak że przymaj się ciepło z tą lampą 🤣🤣🤣🤣 -
Rób jak uważasz pytasz to odpowiadam a to że takie opinie są o tych lampach rti fakt zrobili cię w Huja. I to akurat jest fakt bo to ogólna opinia o tych lampach. I więcej mnie nie pytaj o jakieś rzeczy bo udzielanie ci wskazówek nie ma sensu i z takim podejściem daleko nie zajedziesz ale powodzenia -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ale zapytaj gpt o to samo w nowym chacie bez kontekstu wczesniejszych rozmów że się wyciągają o ile masz pamięć wyłaczoną. GPT stał się bardzo podatny na sugestie jezeli mowisz ze konopia jest szkodliwa a potem zapytasz czy jest szkodliwa to ci zrobi porównanie ze jest szkodliwa ale ma tez kilka dobrych aspektów 😛 To nowsze wersje mnie irytuja bo gpt wymyśla, działa na zasadzie wróżbity mówi to co chcesz by powiedział 😛 No ale nie neguje że lampa jest zła, ale bardziej stawiam na to że box jest za mały. Jutro zrobie jeszczer większą wycinkę, by wiecej swiatła wpadało na dół. -
Ale trichomy już wyglądają prawie na gotowe i zaraz wjeżdża flush i suszymy😎😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.9 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-