Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Szybki OS.

Recommended Posts

Opublikowano

To i ja się dopisuje do loteri

Nie mam jeszcze nic porządnego na outa 12`, w tym roku miałem herme na jednym i powódź na drugim spocie, a trzeciego ktoś ojebał
Także nie należał on do najprzyjemniejszych i nie popaliłem zbyt dużo w 2011. Pomijając te przeciwności na nowy sezon obrałem już jeden spocik a na drugim może z kimś się coś podziała także miejsce jest, aparat jest, foteczki też są

Opublikowano

ja rowniez sie zglaszam jeden gl mam na koncie ale nie dokonczony bo ktos zajebal mi krzaki niestety sad.png chetnir pestki pzygarne i sie zaopiekuje poniewaz planuje cos grubiej na ten rok a nie mam kasy na pestki...
Fotorelacja na 100% bedzie

Opublikowano

To i ja się zgłaszam :) Akurat jestem w trakcie robienia boxa, może mi się uda i zaoszczędzę na pestkach? :)

Zapewniam, że zrobię fotorelację. :elo:

Opublikowano

Witam
Bylbym zainteresowany tymi pestkami ...... wykorzystal bym je na out w tym roku oczywiscie fotorelacja bedzie jestem poczatkujacym growerem(mam jedna uprawe za soba ) i chce zdobywac doswiadczenie a jak mowia najwiecej doswiadzcenia zdobywa sie w praktyce ... Pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+