-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
No właśnie tę pierwsze zdjęcia są prześwietlone. Poza tym zauważyłem że na liściach cukrowych jest więcej brązowych. Jeszcze nie tne bo widać dużo przezroczystych.tylko zastanawiam się czy już flusch czy jeszcze raz podlać z nawozami. Na razie ta jedna co jest najbardziej rozwinięta. Może jeszcze 10 dni i obserwować. Wydaje mi się że na tyle błędów co popelniłem będzie całkiem niezle Znaczy dać jeszcze nawozy raz? Jutro rano podlewam bo jest na razie 60% wilgotności gleby -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Cóż mogę powiedzieć, zobaczysz, wyciągniesz wnioski i przy okazji nauczysz się czegoś nowego 😁 Uczymy się metodą prób i błędów 😁 -
Przez kolober · Opublikowano
Ale i tak jestem ciekaw co wyjdzie z tych trzech roślin co prowadzę je pod mainlining bo to pierwszy raz. Ale już wiem że zrobiłem błąd że wypuściłem je z dwóch węzłów a mogłem z jednego bo wtedy topy wychodzi niby równiejsze ale się okaże. To ma być też fan i zabawa przy roślinkach a nie wrzucić pestkę do ziemi i niech rośnie sama sobie, przecież to zero zabawy. A jak tniesz i gniesz i przychodzą później fajne efekty to to jest dopiero samo zadowolenie i nie mylić z waleniem konia 🤣🤣🤣🤣 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Faktycznie 🤩 Masz rękę do roślin 👌💪👏 -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie max i top Bloom i ogień kurwa🔥😅🤣🤣🤣💪
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts