-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez DrGrass · Opublikowano
Mam wrażenie że w tych suszach cbd i teraz jeszcze tych shotach jest wszystko, syf jakiś. Dopały niezłe. Przerażające jest to że oni sprzedają coś po czym człowiek chodzi do tyłu dwa dni, tak jak w twoim przypadku. Trzymam kciuki żeby Ci to przeszło. Weź pobiegaj czy coś żeby to wypocić, wydalić z organizmu. -
Przez Niso · Opublikowano
Taaa, no masz rację, ale chciałem spróbować. Niezłe gówno to jest jak mnie trzyma dalej prawie 2 dni po wypiciu. No cóż, czekam aż przejdzie i nigdy więcej pozdro -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu z: CBD (bo taki tytuł nic nie opisuje i nie wiadomo o co chodzi), zmieniłem na: Shot CBD - efekty i działanie. Co do tych wszystkich suszów i shotów cbd to ja tego nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru. Po co się pchać w jakąś miksturę nieznanego pochodzenia. Nie wiesz co tam jest w środku, jak chemia. Jak dla mnie te shoty cbd można przyrównać do dopalaczy. Weź sobie posadź lepiej w ogródku zioło i wtedy będziesz wiedział po czym masz fazę. -
Przez Niso · Opublikowano
Siema, kupiłem ostatnio shota cbd. Wcześniej próbowałem innych rzeczy z cbd (tabletki, vape, olejki) ale niczego w ogóle po tym nie czułem. Ziomek mi mówił, że ten shot mocno działa, ale trzeba wypić z pół butelki. No to odebrałem i wczoraj koło 7 rano wypiłem 25 ml tego (zalecana dawka 2,5ml), po godzinie nic nie czułem, więc wypiłem jeszcze 15 ml (łącznie 40 ml - 16x zalecana dawka xd) Miałem jakąś dziwną fazę, taki bad trip ale mózg działał w 100% i rozumiałem wszystko co się dzieje. Przespałem się i było w miare spoko, koło 10 wczoraj. Teraz jest 13 (następny dzień) i cały czas czuję lekką banię (nie czuje zimna, wszystko jakoś inaczej, ale jednocześnie mam zimne kończyny i nie chcą się ogrzać) Dziwne jest dla mnie to, że minęło ponad 30 godzin, a ja dalej mam efekty cbd lub tych substancji, które tam były. Jak długo takie coś może maksymalnie trwać? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Bardzo ładne. Czekam na ścinkę i wynik 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-