-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Ja co mogę powiedzieć z swojego doświadczenia daje nawozy od AN praktycznie przy każdym podlewaniu nie robiąc podlań czystą wodą do przelania donic 11 L czasem wchodzi 2 litry a czasem aż 3 - 3.5 L w stretchu co 2 - 3 dni. Rosną aż za bardzo 😛 Oznak przelania czy nadmiaru nawozu nie mają. -
No na moje dalej nie wyglądają ok widzę, że te z prawej strony się poprawiły a te z lewej dalej coś słabsze. Wentylator dmucha coś wgl na te z lewej może to brak obiegu powietrza dobrego? Jak masz czym spróbuj albo dołożyć albo przełożyć na chwile. Wyglądają na mocno krzaczaste, jakby chciały dużo kwiatów puścić, ale coś im nie pasuje. -
200 ml przeleciały przez donicę 11 L? Nie ma możliwości że byś przelał tylko ziemia po 1 pewnie nie wytrzęsiona donica lub nie ubita a przedewszystkim sucha. Młodych nie podlewa się mocno przez to że nurt może połamać poprzesuwać itd. Ale jak przelejesz dobrze to nic się złego nie stanie jak masz dobrą wilgotność bo i tak odparuje sobie. Ja przed wsadzeniem cała ziemie zwilżam potem wsadzam i co n dni sobie drobno podlewam a po około tygodniu może półtora leci sobie już pełną dawką do przelania. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Jak 3 litry doatałytoim starczy. Ja teraz przy 20 litrowej materiałowej (ziemi wszedł cały worek 25l) daje po 2 litry. Zauważyłfm u siebie, że sprawdza się podlewanie tak po 10% pojemności donicy. Ale to tak od około 3-4 tygodnia. Wcześniej podlewam mniejszymi ilościami. Dostaną więcej światła to powinno im pomóc. Powinny odżyć. Za bardzo je chyba pomęczyłeś. Ta medyczna ma 28% thc??? Kur##. To chyba laboratoryjnie sprawdzają. Musi fajnie klepać 🙂 -
Przez Macky · Opublikowano
Przeglądam wszystko co jest publikowane na forum i pilnuję żeby był porządek. A jest tego coraz więcej, fajnie że forum zaczyna żyć. Żeby się konkretnie wypowiedzieć musiał bym być w temacie każdej fotorelacji. Widzę że jesteście na jakimś etapie dawkowania. Powiem tak zasadę mam jedną nigdy nie daję zalecanej dawki przez producenta. Od połowy najlepiej startować i obserwować co się dzieje a wtedy można zwiększać. I to nie ważne jaki producent, lepiej się tego trzymać.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts