Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Vlepki Seria I

Gość Gandzior89

Recommended Posts

Opublikowano

W necie znalazlem przypadkiem a tez fajna..

Nie wiem czy to musza byc wlepki sygnowane napisem "trawka group: itd" czy moga takie.. :)

Opublikowano

vlepa fajna tez kiedys widzialem ale taka akcja ma sens jesli vlepy grupy trawka sa syngowane napisem grupa trawka;-) pozatym akcja z wyborem skonczyla sie juz chwile temu wiec trzeba grzecznie czekac na nastepna akcje na wzory wlep

Opublikowano

Vlepki doszły :D wielkie dzięki, rozdałem znajomym i wszyscy byli szczęśliwi. Najbardziej podobała się ta ze statystykami zgonów, no i oczywiscie pewnie że mogłyby być ciut większe.

Pozdrawiamsqra89, :peace:

Opublikowano

Tak jak wyżej,do mnie też vlepki przyszły całe i zdrowe :D

sqra89, wielki blant za ciebie za wzorowo przeprowadzoną akcje :joint:

Przydały by się jakieś nowe rodzaje + te z I edycji i drukujemy dalej :D

:peace:

Opublikowano

Vlepki rozlepiłem naprawde super :) Czekam na II Serie :]

Tylko polecałbym zmienić drukarnie :) Gdyż vlepki przy odrobinie deszczu/sniegu strasznie się rozpieprzają farba odpada a vlepka cała się zwija gdyż klej jest stosunkowo słaby :]

Gdy rozlepiałem vlepki klubowe mogło lać przez 3 dni a vlepki świetnie się trzymały :)

I można coś pomyślec o troche większych vlepkach :D

Tak to Sqra gratuluje za I serie Pozdroo

Opublikowano

ZielonyWojownik - pomysł dobry z tym że zamiast tej pacjentki można dać ludzika siedzącego w fotelu z blantem i lekkim uśmiechem na twarzy.Ludzie są głupi i taką szczerzącą się pannę różnie mogą odebrać :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+