afia Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 po mojemu nie,ale niech inni się wypowiedzą
Gość Hektor Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie wrzucać zdjęć wysuszonych tylko świeżych. Na Moje wygląda to na kołpaczki, ze względu na spore kapelusze a łysiczki mają malutkie zobaczcie od SmakMaroca tak wygladaja wzorowe zdjęcie
BA+ON Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 qlka i dub watpie. esc dobrze mowi.
dub Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ESC to nie moje jest... kolega mi mowił ze bedzie jadl grzyby i ze je sam zbierał...To go ostrzegłem i wyslal mi zdjecia wiec zapytałem się was przed tym jak ma je jeść.Dla mnie nie wygladały, ale wolalem zapytac i sie upewnic.Wiem ze ciezko z ususzonych grzybów wnioskować.Ja mu mówie, że są złe i tyle. Niech nie ryzykuje.pzdrdzieki
Kushownik Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 tak czy siak suche lysice sa szarawe a nie brazowe(mokre tez) dubselekta no to napewno nie sa lysice
dub Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 dzieki chlopaki. dobrze ze jakos zareagowałem przed jego eksperymentalnym jedzieniem tych grzybów.może uratowalo się mu zdrowie badz zycie....i z tego sie ciesze.dzieki jeszcze raz.pozdrawiam
Kushownik Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 najwyzej biegunki by dostal hehe
Recommended Posts