Soleil Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 To, co masz na ręce, to któryś z gatunków czernidłaków. Nie ma sensu się nimi zajmować, choć do łysiczki jest podobny.. Aaaaaale bym pojechała na grzyby
clothez Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Panowie soorki za jakosc foty , jak na oko ? lysiczka czy nie :>? strasznie ogolnie wyschlo to i sie skurczylo .
NaK2zAk Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 na 90% to łysiczka ale jakości zdjęcia uniemożliwia mi 100% stwierdzenie. Jak możesz to cyknij fotkę kapelusza w lepszym świetle żeby było widać czubek
psyhoze Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 siemanko dzisiaj odwiedziłem taką polankę i nie wiem czy to łysice? prosze o szybką odp. ello
Gość Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Skrzydelec to co znalazłeś to przecież najprawdziwsze łysiczki! Nie powiesz mi chyba, że je wyrzuciłeś... To na 100% prawdziwe halucyny
owcathc Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Siemanko właśnie wróciłem z działeczki i oto co na niej znalazłem czy dobrze mi się udało je wytropić
Gość madman Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 to na pewno nie są łysiczki !
wiecejthcjmk Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 mam pytanie bo mam malutkie grzybki fotek dodac nie moge bo nie mam kabla do telefonu ale pytanie to czy moga byc ciemne całe??jakie sa blaszki jakiego koloru ?? aha i te co ja mam maja ciemna lodyge to zle prawda??=/ dziekoweczka z gory aha i w jak duzej trawie rosna??kolo blokow mam zajebite pola w h*j baranow i krow i na krotkiej trawie szukalem zeby je latwo bylo znalezc widzialem w h*j grzybw podobnych a nie wiem ktore to=/
pachwin71 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Wydaje mi sie ze to sa halucyny ale nie jestem pewien
Recommended Posts