-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Super ze nagrywasz filmiki. Są bardzo pomocne i można dużo wiedzy wyciagnać. 👍😁 -
Przez kolober · Opublikowano
Coś tam zacząłem nagrywać, tak że może czegoś się dowiesz a jak chcesz żebym coś objasnil nagrał jakiś temat to piszcie w postach na kanale -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
W 12 dniu dawałem takie dawki ale niech się ktoś wypowie bardziej doświadczony najlepiej 😃 Bio grow 0.5ml/l Bio heaven 1ml/l alg-a-mic 0.5ml/l calmag 0.15ml/l -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Siemanko myślę że możesz dawać zapobiegawczo żeby ci się nie pojawiły niedobory tylko że pół dawkę nawet może i 1/3 bo przy organicznych ciężko nadrobić ale to niech się też inny wypowiedzą -
Przez Eolenis · Opublikowano
Dzień dobry. Zaglądalem do dziewczyn, trenowane LST dźwigają odrosty do góry, koncówki po topingu też wyglądają dobrze, zrobię foto jak z pracy wrócę. Wypiły tez sporo, prawdopodobnie będę musiał wieczorem podlać. Następne podlewanie dam znowu po litrze wody z połową dawki nawozu Grow biobizz, zastanawiam cię nad CalMag, czytałem wiele Foto relacji i często jest on dawany zapobiegawczo. Nie chciał bym jednak przesadzić z nawozami, na razie nie widać żadnych zmian czy objawów jakichkolwiek braków. Co myślicie?
-
-
Gallery Statistics