-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Coś pięknego Panie Kolego. Jeszcze pamiętam jak to było jak mieszkałem za małolata za granicą. może kiedyś się i w Polsce uda. Mam nadzieję a nadzieja umiera ostatnia 🙂 ✌️ -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Dlatego ja to nazywam „miękki” legal. Wiadomo że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, a jak na polskie warunki to i tak nie jest źle. Ja nie kupiłem weedu od dilera od 2017 r. Czyli mniej więcej od czasu w którym apteki zaczęły sprzedawać medyczną marihuanę. I powiem Wam Panowie że jakość jest naprawdę top. Nie muszę ani ryzykować przypału, ani tego że palę chujwie co, a jest tyle syntetyku teraz, wszechobecnego „cali” z telegrama że szkoda gadać. Trochę Wam zazdroszczę że możecie sobie w swoich krajach zamieszkania uprawiać trawkę. Też kiedyś miałem taki przywilej i wiem ile to sprawia radości i tęsknię zarówno za moimi outdoorami i tymi wielkimi szychami jak i starymi dobranymi HPSami bo były to czasy kiedy nikt nawet nie podjeżdżał ze led tak wjedzie. pozdrawiam zieloną załogę 🤜🤛✌️💨💨 -
Przez ElElDee · Opublikowano
A grzejnik rurowy 45w? ogolnie to zaraz bede pytal jak zbijac, bo bede mial parnik na mieszkaniu. w zimie zimno w lecie goraco xD -
Przez kolober · Opublikowano
I ewentualnie możesz pomyśleć o pokrowcu ale to zależy gdzie ty ten namiot trzymasz -
Przez kolober · Opublikowano
Zróbcie jeszcze po parę upraw i to w różnych warunkach i popiszemy za rok a jak chcę komuś doradzać to róbcie to dobrze!!! A styropian daje się taki dlatego że 1cm albo dwa kruszy się pod ciężarem donic!!! I po też pisze z doświadczenia!!!! Zawała w huj🤣🤣🤣🤣🤣
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts