Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Vivosun 120x120 Gorilla Melon - Biscotti Gelato - Papaya Sherbet - Lemon Mandarin

Recommended Posts

Opublikowano

Siemaneczko. Dzień 39. Od dwóch dni roślinki są przełączone na kwitnienie.

Lampy ustawione 50 cm nad szczytami oraz na 43% mocy a wilgotność na 64% mocy.

Powoli schodzę z wilgotnością a wzmacniam moc lampy.

Podlałem dziś dawką na kwitnienie:

na 4l wody dałem 12ml alga bloom, 4ml power roots, 4ml pure zym, 4ml sugar royal, 2.8ml calmag pro i 4 ml power buds.

Rozmyślam kiedy zrobić lollipopping. Myślę że gdzieś między 2 a 3 tygodniem kwitnienia.

Pozdrawiam buch z wami.

1000031223 (1).jpg

1000031224.jpg

Opublikowano
52 minuty temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

Siemaneczko. Dzień 39. Od dwóch dni roślinki są przełączone na kwitnienie.

Lampy ustawione 50 cm nad szczytami oraz na 43% mocy a wilgotność na 64% mocy.

Powoli schodzę z wilgotnością a wzmacniam moc lampy.

Podlałem dziś dawką na kwitnienie:

na 4l wody dałem 12ml alga bloom, 4ml power roots, 4ml pure zym, 4ml sugar royal, 2.8ml calmag pro i 4 ml power buds.

Rozmyślam kiedy zrobić lollipopping. Myślę że gdzieś między 2 a 3 tygodniem kwitnienia.

Pozdrawiam buch z wami.

1000031223 (1).jpg

1000031224.jpg

Elo👊

Z tym lollipopingiem to poczekaj aż stretch się zatrzyma, to znaczy jak przestaną się wyciągać czyli po drugim tygodniu pod koniec trzeciego bo tak to wychodzi plus minus 😉👍 teraz nic nie ruszaj tylko przekładają nowe odrosty. I tak na drugi-trzeci dzień od przełączenia powinny wyskoczyć pierwsze preflowery i wtedy zaczną powoli się wyciągać a po paru dniach to będą w oczach rosły 😉 i upewnij się że masz kompletną ciemność w środku po zgaszeniu lampy. Cze nie palą się jakieś diody i tak dalej bo ja ostatnio kupiłem kamerę nie sprawdziłem tego i dwie sztuki dostały jaj 😅

• Upvote 1
Opublikowano
35 minut temu, kolober napisał(a):

Elo👊

Z tym lollipopingiem to poczekaj aż stretch się zatrzyma, to znaczy jak przestaną się wyciągać czyli po drugim tygodniu pod koniec trzeciego bo tak to wychodzi plus minus 😉👍 teraz nic nie ruszaj tylko przekładają nowe odrosty. I tak na drugi-trzeci dzień od przełączenia powinny wyskoczyć pierwsze preflowery i wtedy zaczną powoli się wyciągać a po paru dniach to będą w oczach rosły 😉 i upewnij się że masz kompletną ciemność w środku po zgaszeniu lampy. Cze nie palą się jakieś diody i tak dalej bo ja ostatnio kupiłem kamerę nie sprawdziłem tego i dwie sztuki dostały jaj 😅

No mówiłeś wlasnie. Mam otwor jeden ale to żebym sie namiot nie ściągał ale jest zakryty i jest ciemno. A kamera dawała swiatlo z wyświetlacza? No zeby z lollipoppingiem czekac to wiem. A ogólnie tu jeszcze ktos jest ja forum? Bo tylko Ty odpisujesz xd

Opublikowano

Jest dużo osób ale nie wiem czemu się nie udzielają 😅 takie czasy bo teraz jest lepiej jak piszą na przypale po FB i dziwnych grupach a później się dziwią że wjazdu na chaty mają😉 

• Haha 1
Opublikowano

Rano jak wstanę to sprawdzę wszystko. Popatrzę na lampy czy przypadkiem nie świecą delikatnie. Oraz na resztę sprzętu czy jakaś dioda nie świeci ale wątpię 🙂 Ogólnie to dzięki za pomoc 🙂

• Upvote 1