Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Vivosun 120x120 Gorilla Melon - Biscotti Gelato - Papaya Sherbet - Lemon Mandarin

Recommended Posts

Opublikowano

Witam. Na Biscotti Gelato zauważyłem plamki na liściach przy topach. Nie są to liście na szczytowych topach. Myślę że to niedobory (przynajmniej mam nadzieje). Myślę że to niedobory ponieważ tą roślinkę troszeczkę mniej karmiłem w porównaniu z innymi bo miała ciemno zielone liście ale mogło to być z powodu jej genetyki. Pozdrawiam buch z wami 🙂

1000033288.jpg

1000033287.jpg

1000033289.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam to samo spokojnie nic się nie dzieje podczas kwitnienia jej się zapotrzebowanie zwiększa na pierwiastki i dlatego tylko że ja nie ma przy liściach cukrowych ale też myślę że masz to samo 

Edytowane przez szczurek10
  • Like 1
Opublikowano

Myślę że to jednak oparzenia punktowe. Ponieważ pojawiają się na liściach cukrowych. Światło podniosłem do 95% wczoraj i akurat od wczoraj wyskoczyły te plamy. Patrzyłem ppfd to punktami sięga 1400. podniosłem lampę o 5 cm i obniżyłem moc do 85. Jak przez następne 3 4 dni nie powiększą się plamy ani ich nie dojdzie to znaczy że będzie git 🙂 Następna sprawa ona mi liście trochę ciemniejsze liście więc łatwiej zbiera światło i stąd mogą sie pojawiać poparzenia. Jutro dostanie pełną dawkę i myślę że wróci wszystko do normy.