-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Ok poczekam do niedzieli i zobaczę co będzie dalej ale już chyba by było pomału 😬 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Ja nigdzie nie pisze ze zle doradzasz. Tylko rob to w normalny sposób bez spiny. Normalnie napisz ze ktos jest w błędzie a nie kurwiasz i wykrzykniki stawiasz. Z resztą. Chat gpt tez sie myli. Jeżeli nie podasz wszystkich dokładnych parametrów to tez nie dowiesz sie dokładnej przyczyny. Wracając do tematu. Wilgotność nie spada poniżej 55 wiec wydaje mi sie ze jest git. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Buch z Wami 🤝 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Buch z wami 🤝 -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie kumpel tu nie chodzi o sprzęt bo równie dobrze możesz mnie przebić o głowę na tym co masz i z automatami tak może być bo jakoś nie mam ręki do nich😅 Ale tak całkiem na poważnie co do tego co piszesz to możesz mieć sprzęt do upraw od NASA ale bez wiedzy nic nie zrobisz. I nie mam już zdiec z mojej pierwszej uprawy ale jak byście zobaczyli moje pierwsze rośliny po półtorej miesiąca to byście myśleli że to sadzonki🤣🤣🤣🤣🤣 I wiadomo że jak masz wiedzę na równym poziomie z kimś drugim i ty uprawiasz na sprzęcie ze strony AliExpress a ktoś leci na Diablo no to wiadomo że on będzie miał lepsze wyniki. Ale ja na diablo bez wiedzy nie zrobię tego co naprzykrzał ty na lampach HPS ale z dużą wiedzą. To proste i ja też nie wiem wszystkiego ale zawsze będę doradzał wam na tematy o których wiem na sto procent.💪👊 I pokój z wami 🤣 🤣 🤣 🤣 👊
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts