Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam moje planty mają 5 dni i tylko 2 z 5 idą ok ,1 to niewiadomka,znalazłem w fajnym jaranku ,1 to 60 day grapefruit i 3 ak 47 2.0,chciał bym sie zapytać czy jak na ten czas,to te 2 zbytnio wybiły czy akcze po prostu tak jak sądze dają dupy ?pierwszy to niewiadomka,2 grapefruit a reszta ak,nie znam sie na tym nie wiadomo jak ,a więc może jakaś pomoc ?

20200707_110638.jpg

20200707_110541.jpg

20200707_110549.jpg

20200707_110611.jpg

20200707_110631.jpg

Edytowane przez Nasionkowicz
Opublikowano (edytowane)

Kwestia genetyki po prostu. Jest ok. Ewentualnie moze podloze byc za slabo upowietrzone i korzenie maja problem sie rozwijac - jednak w to watpie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Bo od kąd je zasadziłem będzie zaraz 6 dni (z góry pszepraszam za polski,we włoszech mieszkam i pisanie po polsku jest dosyć wymagające hehe) a podlewałem je 2 razy ale to tak ze tak powiem tyle co na dnie szklanki ,można powiedzieć ze 3/4 szklabki na 5 krzaków ,i powoli zaczynają mi zółknąć i te 2 dobre .a na jednym z tych małych jest coś nie tak totalnie ..

Opublikowano

Sprawdzales PH? Moze rosliny sa zblokowane i przez to nie moga sie rozwijac.

Opublikowano

Ph metr mam..ale chyba słabo pokazuje ,ogólnie pokazuje 6,5 ale nie wiem czy dokładnie działa,choć ziemia została zakupiona z ph od 6 do 7 a wode leje kranową która odstała 24 godziny lub więcej ,narazie ich nie podlewałem zobaczymy ogólnie zaczeły robić się zołte koncówki i zaczynają usychać 

Opublikowano (edytowane)

One dopiero co wychodzą z ziemi... nie wiem co oczekujesz 😄 a jeżeli szukasz gdzieś problemu to właśnie to pewnie ziemia? co za firma? 

@ i aż boje się zapytać po co Ci to coś po podgrzewaczach przy roślinkach?

Edytowane przez Pomidorek
Opublikowano

Wiesz co, kupiłem ziemie w zwykłym sklepie ,na własnie kiełkowanie i zmieszałem z inną która była do stokrotek,(wiem wiem ,nic specjalnego ,ale no dopiero zaczynam i miałem skromne fundusze ) 

Opublikowano

To jest jeden z tych upośledzonych , bo 2 jako tako idą ale niestety też widze zołte psz3barwienia ,a tamto to po ostatniej romantycznej nocy heheh ,świece,uzywam jako psełdo nawilzacza plus szmatki w szklankach ,niestety nawilzacz kupie dopiero 15stego ..wypłata ...bo pod 400w hps to sczerze mówiąc gorąco jest 

20200708_000422.jpg