-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 Mały updated co tam się dzieje z siewkami 😉 I wszystko jest elegancko 👍 każda już jest nad ziemią i się prostuje😉 Pierwsze wyszły Skunk Kush a California Orange na drugi dzień ale to było odrazy widać po wigorze nasion bo Kush miały ponad centymetr nawet półtorej a Orange dopiero wychodziły z łupinek 😉 I na zdieciach możecie zobaczyć jak ładnie widać że to silne roślinki będą, łodyżki zdrowe grube 👍 liścienie to samo i pierwsze listki jednopalczaste już się ustawiły i łapią światło 😉 Warunki mają 70%-73% RH , 25°-26° stopni i jakieś 0,90kpa VPD. I wykiełkowałem ostatnią pestkę którą miałem jeszcze z ostatnich automatów Rude Bud Extrim i to jest ta w szarej materiałowej doniczce 12l. Ale ona trafi w odpowiednim czasie do małego namiotu i zastąpi tą experymentalną sztukę z której i tak nic nie będzie dlatego że była za długo w warunkach dla siewek i nie miała odpowiedniego ani światła ani VPD. I to wpłynęło na bardzo niska transpirację soków odżywczych i co za tym idzie minimalna ilość kwiatów i owszem jeżeli bym ją zostawił to ona da ale bardzo luźne i słabej jakości topy. Dlatego za jakieś trzy tygodnie do czterech tam stanie tą nowa 😉 ale to nie Wątek o nich😉 -
Przez Macky · Opublikowano
Zrobione, dodałem jeszcze jaką masz lampę, finalnie masz tytuł: "2x Gelato LSD Automatic od THC-THC | Spider Farmer G1500 150w". Dodałem również ładnie tagi nawiązujące do tematu fotorelacji. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@Macky Cze możesz dopisać 😃 -
Przez Macky · Opublikowano
Mogę dopisać 😆 -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Auto , najważniejsze zapomniałem dopisać 😬🤷🏿♂️
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-