-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
To jest ogólnie 30 dzień od wykiełkowania i to w zasadzie moja pierwsza uprawa bo jedna już zaczynałem ale nie dokończyłem z uwagi na przeprowadzkę musiałem dziewczyny przesadzić na dwór. Ale myślę że tragedia nie ma co ? I to automaty -
Moje dziewczyny zaczynają dopiero kwitnąć to jest 10 dzień i ostatnio jeszcze podałem z grow ale przy następnym tak właśnie jak pisałeś myślałem żeby dać im pół dawki grow a jeszcze kolejną już sam micro i Bloom i jak myślisz będzie ok? A tak teraz wyglądają moje laski -
Hej, a te butelki z novamax to organiczne czy tylko o zwiększonych dawkach NPK i dobrze że pokazałeś zdiecie bo przypomniałeś mi o Finish i od którego dnia kwitnienia go podajesz? -
Przez WiadroMode · Opublikowano
Zeby wrócić z gotowcem Z wiekiem krzaka zwiększam bloom zmniejszam grow aż do minimalnych ilości, micro bez zmian. Trzy tygodnie przed końcem kończę używać wszystkich trzech i przerzucam się kompletnie na Ripen (które przychodzi w komplecie z NovaMax). Pamiętaj, że azot(grow) powoduje zwiększenie przyrostu liści, a fosfor(bloom) kwiata. NovaMax jest o tyle prostsza, że to jedna butelka na daną fazę weg/kwit, tripart na tyle, że daje większą kontrolę nad tym co robisz, jeżeli wiesz co robisz.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts