-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez dominikk26 · Opublikowano
Mam taki zestaw i śmiejcie się, ale nie wiem co i jak. Dajcie rady jak dla nowicjusza i amatora, dziękuje jednocześnie za wyrozumiałość. https://www.tanieuprawianie.pl/pl/zestawy-uprawowe/6001-zestaw-growbox-hs-60x60x160-goat-150w-evo-4-rosliny.html Do tego: Fast Haze Femi Frost Gorilla XXL Auto Fem Purple Wedding Auto Fem Ogólnie planuje wrzucić 2x Fast Haze + jakiś 1 Auto. Czy to wgl dobry pomysł? A może macie lepsze pomysły na combo, rzecz jasna z tej listy. Teraz czego nie wiem oraz w czym musisz mnie podszkolić. 1. Nie wiem do końca jak złożyć ten zestaw. a) Lampę podwiesiłem na linkach, zestaw lampy posiada też dwa sznurki z bloczkami regulacyjnymi i zawieszkami - do czego służą? b) Czy wentylator duży powinien być przymocowany do którejś rurki budującej box? Czy powinien być w trybie ruchu, na jakiej wysokości go umieścić, co powinien owiewać? c) W boxie są trzy otwory, jeden na suficie, drugi w górnej części na plecach oraz jeden na dole po lewej stronie. Gdzie zapiąć wentylator i filtr (zdaje się, że trzeba go spiąć z filtrem i do którejś rury domniemywam, że na górze wyciągowy), gdzie rury wentylacyjne oraz do czego ten trzeci otwór pewnie na kable? Filtr do wewnątrz czy na zewnątrz, czy wentylator mały ma dmuchać, czy wyciągać? d) Zasilacz lampy ma też regulację mocy oraz kable ethernet (lub telefoniczne), do czego służą oraz jak wysterować tą moc oraz jak w czasie? A może stale 100%. 16 godzin grow, 12 flow? Jak rozpoznać, kiedy przełączyć załączanie? e) Stacja pogodowa ma mierzyć wnętrze a może ziemię czy powinno to być spięte z zasilaczem lampy? f) W zestawie boxa jest też coś w rodzaju kapelusza, kompletnie nie wiem gdzie to mam zapiąć ma takie zawieszki oraz haczyki. g) Lepsze zwykłe doniczki czy te z włókna. Do boxa wejdzie 4 takie donice z włókna. 2. Jak nawozić oraz czym i jak w czasie? 3. Jak rozpoznawać czy te całe owłosienie i jaja? (aby nie było niespodzianek) 4. Ogólnie jakieś porady co robić w trakcie i tak dalej i tak dalej. Dawno temu coś próbowałem, ale zwarcie sprawiło mi wielką wtopę 😛 Teraz jako rasowy elektryk zabezpieczę to dobrze 😛 -
Przez Koz1 · Opublikowano
Doobry, w sumie możesz poszukać odpowiedniej wody mineralnej z odpowiednim ph w sklepie, u mnie to zadziałało. oczywiście używanie ph minus tez przyniesie rezultaty ale za każdym razem musisz badać ph wody aby było odpowiednie (kranowa może mieć różne ph) I odpowiednio dawkować preparacik. -
Przez Koz1 · Opublikowano
Update 22 dzien ponad ziemią, 60 Day Grapefruit już zaczyna pachnieć . Byle do jutra i wysadzam juz Panie do nowego domu pod słonko. -
Przez hipe · Opublikowano
W przypadku posiadania niewielkiej ilości marihuany, sytuacja zależy od wielu czynników. Przede wszystkim, ilość substancji ma znaczenie – jeśli jest to naprawdę mała ilość i nie ma innych okoliczności obciążających, prokurator może umorzyć postępowanie z powodu znikomej szkodliwości społecznej czynu. Jednakże, nie jest to regułą. Ważne jest również, czy osoba była wcześniej karana oraz czy substancja była przeznaczona na własny użytek. Warto zapoznać się z przepisami prawa karnego, aby lepiej zrozumieć możliwe konsekwencje. Na stronie /admin - cenzura, niebezpieczny link/ można znaleźć wiele przydatnych informacji i publikacji na ten temat. Pamiętaj, że każda sprawa jest indywidualna, dlatego dobrze jest skonsultować się z prawnikiem, który oceni sytuację i doradzi najlepsze rozwiązanie. -
Przez mborek · Opublikowano
Mam pytanie. Znajomy został złapany z małą ilością marihuany, coś koło 1 grama. Czy to oznacza, że od razu będzie miał sprawę karną? Jakie są konsekwencje w takim przypadku?
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts