happilydisordered 2 Posted March 16 Share Posted March 16 Siema. Nie wiem czy to dobry dział. Mam CFL 125 Dual i boxa szafa 45x45. Niestety zamontowany na stałe (box - na szybko DIY). I dwie żarówki LED 2700K 2500lm. Myślicie, że dobrze byłoby dokupić jakieś inne żarówki? Jakiej barwy? Ile mniej więcej? Ma oświetlać dwa sezony. Quote Link to post Share on other sites
Rysiu 173 Posted March 17 Share Posted March 17 Jak dasz to cfl i ledy powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
PanikaGoryla 446 Posted March 18 Share Posted March 18 W dniu 16.03.2021 o 12:21, happilydisordered napisał: Siema. Nie wiem czy to dobry dział. Mam CFL 125 Dual i boxa szafa 45x45. Niestety zamontowany na stałe (box - na szybko DIY). I dwie żarówki LED 2700K 2500lm. Myślicie, że dobrze byłoby dokupić jakieś inne żarówki? Jakiej barwy? Ile mniej więcej? Ma oświetlać dwa sezony. Znajdź informacje na temat ilości lumenów oświetlenia które chcesz zamontować A następnie kalkulator lumenów wpisujesz powierzchnię Boxa i liczy ile optymalnie potrzebujesz swiatla Quote Link to post Share on other sites
Ambasadorka 1,125 Posted March 18 Share Posted March 18 http://trawka.org/kalkulator/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts