BamBam 0 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) Siema, Moja roślinka jak w tytule jest pomiędzy 3 a 4 tygodniem na flo. Nie mogę znaleźć za bardzo fotorelacji akurat z tej odmiany a chciałbym się dowiedzieć, czy wszystko rośnie jak powinno? Jest szansa, że po nastepnych 2-3 tygodniach napuchną topy i będzie tego więcej? Jestem w temacie nieco zielony, oczytam się tego i owego a później jeszcze gorzej, bo nie wiem czy ta roślina rośnie dobrze czy jest już spalona. Nie zależy mi na obfitym plonie, liczę chociaż na jakieś 10-20g, bo tym się leczę 😄 Zastanawiam się czy nie dac jej pod lampę, słońca przez tydzień prawie nie zapowiadają i może ktoś coś doradzi. Zdjęcia ze środka, noce są chłodne. Edited October 11, 2020 by BamBam lipny tytuł Quote Link to post Share on other sites
Minimaxi 41 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 pytasz czy wszystko rosnie tak jak powinno - tak, tak wlasnie rosnie, tylko potrzebuje z 5 tygodni zeby bylo dojrzale Quote Link to post Share on other sites
walewiaderko 9 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Jak ma swój kolor to jest git - jest git Quote Link to post Share on other sites
Rysiu 131 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Wygląda ok. Ale z 6-10 tygodni jeszcze pod dobrym światłem. Na dworze będzie słabo. Namiot i pod lampę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts