bortek 1,211 Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 Przyczyn może być wiele od złego PH po apetyt na żarcie, dawaj foty napewno ktoś coś doradzi. Quote Link to post Share on other sites
nerwus 46 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 godzinę temu, bortek napisał: Przyczyn może być wiele od złego PH po apetyt na żarcie, dawaj foty napewno ktoś coś doradzi. Właśnie żarcia to mają dość napewno, wszystkie ok w miarę się rozwijają tylko ta jedna odstaje od reszty nie wiem nie zainwestowałem w dobre podłoże tym razem i chyba odbiło mi się czkawka bo ostatnie grow robiłem tutaj foto relacje i nie dość że topy były spuchnięte jak, cholera to żadna z roślin nie odstawala od innych po tym projekcie robię fotorelacje bo chce spróbować z sezonami po 21. 00 wrzucę fotki jak dzień nastanie w boxie Quote Link to post Share on other sites
bortek 1,211 Posted October 25, 2020 Author Share Posted October 25, 2020 Siemaneczko witam w ostatnim update przed ścinka za dwa dni rośliny zaczynają 10tydz.jak kwitną. Najprawdopodobniej w sobotę Harvest Jeden top zajebała plecha więc poszedł do wiwatu. Ze względu że to końcówka i ostatnia aktualizacja przed kosą to będzie sporo fotek. 2 Quote Link to post Share on other sites
bortek 1,211 Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 (edited) Siemanko dzisiaj wziolem sie za scinke ale niestety musialem przerwac prace zciete dwa topy Oaxacan Iranian×Peach Skunk reszta musi czekac do piatku lub soboty. Edited October 28, 2020 by bortek 2 Quote Link to post Share on other sites
bortek 1,211 Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 Siemaneczko wszystko sciete bez tamtych dwoch wczesniejszych topów wyszło około 2200 mokrego. Przed wazeniem poodzielalem topy od łodyg na mniejsze czesci. Wynik moim zdanie ok. Kilka fotek i po wysuszeniu wynik. Pozdro załoga 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Rysiu 125 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Jebaniutkie tłuściochy porosły :) Haha. Piękne. A oblane żywicą jakby je w cukrze maczał. Muszę w końcu spróbować tych nawozów BAC. Quote Link to post Share on other sites
bortek 1,211 Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 20 minut temu, Rysiu napisał: . Muszę w końcu spróbować tych nawozów BAC. Ja mam tylko calmag od nich tak to lecialem na remo nutrients bo mi spasowały Quote Link to post Share on other sites
Rysiu 125 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 No widzę właśnie. Myślałem, że szły na BAC. Ale gdzieś tu widziałem jak ktoś robił na BAC i było super. Te twoje remo też widzę robi porządną robotę. Ja teraz pierwszy raz lecę na atami i są spoko. Quote Link to post Share on other sites
Pomidorek 712 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Piękne topiszcze... wynik będzie kozak 😉 Co do BAC to znam kogoś kto używa ich na out i dają rade... piękne autoski mu wychodzą 😉 1 Quote Link to post Share on other sites
bortek 1,211 Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 Siemanko czas na wynik koncowy, suchego wyszło troche ponad 500gieta. Temat zakonczony mozna przeniesc w odpowiednie miejsce. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts