zielarz123 18 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Cześć. Postanowiłem założyć temat w tym dziale ponieważ myślę, że najlepiej pasuje. W jakich krajach można legalnie uprawiać konopie? Chciałbym się dowiedzieć gdzie można legalnie sadzić jak najwięcej na własny użytek. Dodatkowo interesuje mnie otworzenie działalności w tym kierunku... także gdzie legalnie posadzę 50/100/150 m2 jako działalność gospodarcza? Jestem zainteresowany wyjazdem na stałe do jakiegoś regionu by zajmować się LEGALNĄ uprawą. Myślałem o Holandii, ale tam mamy jedynie dekryminalizację, a mi zależy na stworzeniu legalnego biznesu. Najlepiej gdyby było to państwo w europie, ale myślałem już o stanach zjednoczonych. Proszę o merytoryczną wypowiedź i w miarę możliwości opisanie jak to wygląda w krajach o których macie wiedzę. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
happilydisordered 2 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Chyba tylko USA albo Kanada (nie wiem czy wszystkie prowincja). Quote Link to post Share on other sites
zapis 0 Posted March 15 Share Posted March 15 Z tego co wiem to obecnie są uprawy w Hiszpanii. Swoją drogą medyczna marihuana coraz bardziej przyjmuje się w Polsce: https://centrum-mk.pl/ W Warszawie powstaje obecnie centrum medycyny konopnej, ktore obejmie terapię neurologiczną, kardiologiczną oraz dermatologiczną. Można wyczytać, że pozytywne działąnie medycznej marihuany odnotowuje się w wielu dolegliwościach. Quote Link to post Share on other sites
Ambasadorka 1,125 Posted March 15 Share Posted March 15 No i super niech to idzie dalej.. byle by w kierunki legalizacji i pogłębienia świadomości ludzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts