jimbeam 51 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Siema. Powolutku zbliża mi sie ścinka Frisian dew, później purple haze. Mam pytanie dotyczące zmiany koloru rośliny. Jeśli trafią sie dobre geny to kiedy dokładnie roślina zacznie zmieniać kolor? Pod sam koniec kwitnienia? Ile dni przed ścinka? Nie wiem czy mam trzymać do momentu aż zacznie zmieniać kolor i jak sie zmieni to bedzie znak, ze jest finalna forma? Czy jak kolor się nie zmienił do teraz (jakos 3tyg przed ścinka) to już się nie zmieni wcale? Dzięki za wszelkie informacje 😁😎 Quote Link to post Share on other sites
Minimaxi 41 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 juz nie zmieni, 1 Quote Link to post Share on other sites
czarek92 4 Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 W dniu 4.05.2020 o 18:21, jimbeam napisał: Siema. Powolutku zbliża mi sie ścinka Frisian dew, później purple haze. Mam pytanie dotyczące zmiany koloru rośliny. Jeśli trafią sie dobre geny to kiedy dokładnie roślina zacznie zmieniać kolor? Pod sam koniec kwitnienia? Ile dni przed ścinka? Nie wiem czy mam trzymać do momentu aż zacznie zmieniać kolor i jak sie zmieni to bedzie znak, ze jest finalna forma? Czy jak kolor się nie zmienił do teraz (jakos 3tyg przed ścinka) to już się nie zmieni wcale? Dzięki za wszelkie informacje 😁😎 już nie zmieni koloru, w pierwszych fazach kwitnienia mozna juz zobaczyc fioletowe barwy 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts